Tarieven TAXX

Tarieven

Onderzoek wijst uit dat 65% van de bedrijven van adviseur wisselt, als een andere adviseur dezelfde werkzaamheden uitvoert tegen een tarief dat 30% lager ligt. Behoort u tot die 65%, dan bent u bij TAXX aan het goede adres! TAXX levert professioneel, hoogwaardig advies tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien zijn onze facturen inzichtelijk en duidelijk gespecificeerd.

Wij kunnen onze diensten aanbieden op basis van het principe 'uren maal tarief'. Wij schatten de te verwachten uren vooraf zo accuraat mogelijk in. Op die manier krijgt u een goed beeld van de te maken kosten en kunt u een kosten/ baten analyse maken.

 

Heeft u liever een aanbieding op basis van 'no cure no pay'? Dan is dat voor ons in de regel geen probleem. U betaalt het afgesproken percentage pas als de besparing is gerealiseerd.

Ook een combinatie van deze varianten is meestal mogelijk waarbij een lager uurtarief wordt gecombineerd met een bonus fee bij een succesvol traject. Een combinatie van een vast bedrag en een lagere 'no cure no pay' fee is een optie. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel.